بله دیده بودم فکر کنم پارسال بود در برنامه ای موز ایرانی که در سیستان و بلوچستان تولید میشود را نشان می دادو پسری کم سن و سال تر از اینها دو خوشه را همزمان جابه جا می کرد و همگی گله می کردند که چرا کسی موز تولید ایران را نمی خرد و بیشتر دوست دارند خارجی را که کمی بلندتر از موز ایرانی است و البته در کیفیت ظاهرا زیاد فرق ندارند را بخرند که نمی داند اگر به دست ما برسد حتما ایرانی اش را ترجیح می دهیم
موز ایرانی بسیار خوشمزه و ارگانیکه و قیمت مناسب تری هم داره و اتفاقا پوست خیلی نازک تری نسبت به موزهای پاکستانی داره. افسوس که اقدام مفیدی در جهت شناساندن این محصول پرخاصیت انجام نشده.
خیلی متاسفم
زمانی فراوانی نعمت بود مردم صفای دل داشتند موز طبیعی ۵۰۰گرمی هم میخوردن
فک کنم بعضی ها نمیدونستند با پوست بخورند یا چکارش باید بکنن حالا مردک نوشته چیدن موز دیدی. آخه آفتابه به تو چی بگن حالت خوب بشه؟
این روشها در کشورهایی که امکانات و تجهیزات پیشرفته ایی ندارند ، انجام میشه و کشورهای ثروتمندتر از دستگاهای مخصوص که سریعتر و بهتر هستند استفاده میکنند.